Träningar

Träningstider  :lol:

Träningar i höst
Vi tränar på torsdagar och söndagar på Medeltidens Värld i Götene. Kontakta Johanna 070-4366305 om du är intresserad av att vara med.

Medlemskap krävs efter tre träningar.

Alla hjälper till att bygga fram och bära in. De som inte rider i första gruppen väpnar och tvärt om. Har man inte möjlighet till detta kan man köpa sig fri för 100 kr till väpnarna. Dom som inte rider och ställer upp för riddarna.


Välkomna!

 

______________________________________________________________________________________________________________________________

För nya medlemar och till dig som vill bli en av Infensus Riddare.Att blir färdig riddare kräver mycket träning. Det tar ca ett år innan man är redo att rida spel, men varierar från fall till fall, beroende på ridkunskaper och häst. Det beror också på hur aktiv du är med att komma och träna. Man börjar på marken och väpnar på träningar och spel, lär sig säkerhet och regler. Man är med på träningar med sin egen häst.När det är dags för första spelet avgör riddarrådet, då finns det schabrak att låna, kontakta Styrelsen.Du får registrera din sköld hos SRS först när du ridit några spel och styrelsen godkänt detta. Johan Svensson är heraldikansvarig och kan hjälpa till med sköldens färger och utseende. Det är även han som skickar in den till SRS när den är klar. Tänk på att det finns mycket regler för hur sköldarna får se ut, de finns att läsa på SRS hemsida.När det är dags att börja rida spel skall man skaffa egen ringbrynjehuva och egna vapen. Lycka till!