Eldshow på julmarknad


Upplev Medeltidens Magi

Färdas tillbaka i tiden och bli en del av en förtrollande era fylld av hjältemod och mystik. Julmarknaden på Mönarp presenterar stolt en spännande föreställning med riddare, hästar och en hisnande eldshow – en del av vår älskade julmarknad!

Datum, Tid och plats.

1 och 2 december, kl 18.00 på Mönarps Gård


Vi tänder kvällshimlen med en eldshow som varar i 30 minuter, där modiga riddare och deras ståtliga hästar är huvudattraktionen. Låt er rivas med av de flammande framträdandena, förstärkta av en passionerad speaker och livfullt ljud. Infensus banpersonal ser till att ni njuter av showen till fullo.

Inträde? Helt kostnadsfritt!


Detaljer att notera:

Ingen biljett behövs, men kom i god tid för att få en bra plats.

En familjevänlig händelse perfekt för alla åldrar.
Klä er varmt.

Var med och sprid ljus i vintermörkret med oss. Det blir en oförglömlig upplevelse där legender blir levande!